Magnetno Kvantna Analiza

0 Comments

magnetno kvantna analiza

Magnetno kvantna analiza cena : 2.500 din

 

Ljudsko telo je skup brojnih celija, koje kontinuirano rastu, razvijaju se, dele, obnavljaju i umiru. Dieljenjem se stanice obnavljaju. Za odrasle se oko 25 milijona celija deli svake sekunde i krvne celije se neprestano obnavljaju brzinom od oko 100 milijona u minuti. U procesu staničnog razdvajanja i obnove, nabijena tela jezgra i nuklearni elektroni kao osnovna jedinica celije, takođe se neprestano kreću i menjaju velikom brzinom, emitujući elektromagnetne talase bez prekida. Signali elektromagnetnih talasa koje emituju ljudska tela predstavljaju specifično stanje ljudskog tela, pa će zato različiti signali elektromagnetnih talasa biti emitirani u uslovima dobrog zdravlja, pod-zdravlja, bolesti itd.

Magnetno kvantni aparat je stvoren za analizu takvog fenomena. Slaba magnetna frekvencija i energija ljudskog tela prikupljaju se držanjem senzora, a nakon pojačanja instrumentom i obrade ugrađenim mikroprocesorom, podaci se upoređuju sa standardnim kvantno-rezonantnim spektrom bolesti, ishranom i drugim pokazateljima ugrađenim u aparat za procenu jesu li uzorci magnetnih talasa nepravilni pomoću Fourierovog pristupa. Analizom i dijagnozom se dobijaju najvazniji parametri o zdravstvenim problemima i glavnim problemima testirane osobe na temelju rezultata koje daje magnetno kvanta analiza , kao i standardnih predloga za zaštitu i lečenje.

 

Magnetno kvantna analiza je brza, tačna i neinvazivna metoda ispitivanja, a posebno je pogodna za proveru faktora rizika  i zdravstvenog stanja. Postoji više od 30 glavnih parametara koje magnetno kvantna analiza daje uključujući kardiovaskularno i cerebrovaskularno stanje, mineralnu gustoću kostiju, elemente u tragovima, olovo u krvi, reumatizam, pluća i respiratorni trakt, nefropatiju, šećer u krvi, želudac i creva, jetru i žuč, kranijalni živci, ginekologija, prostata, bolesti kostiju, elementi u tragovima selen, željezo, cink i kalcij itd.

Koliko je precizna magnetno kvantna analiza 

Sa samo 10-ak celija koje imaju patološke promene, magnetno kvantna analiza može zabilježiti promene celija i predvideti mogucnost nastanka bolesti. Preduzimanjem preventivnih zdravstvenih radnji u ovom trenutku će vam omogućiti učinkovito sprečavanje različitih hroničnih bolesti.

Više pokazatelja vašeg zdravlja može se dobiti u roku od nekoliko minuta. Ova metoda analize namenjena je uštedi vašeg vremena i energije. Baza podataka sistema koje koristi magnetno kvantna analiza uspostavljena je naucnim metodama, strogim zdravstvenim statističkim tretmanom i prikazom velikog broja kliničkih slučajeva, što dovodi do visoke tačnosti analize.

Magnetno kvantna analiza princip rada

Radi na principima kvantne medicine, Magnetno Kvantna Analiza otkriva promene u elektromagnetnim talasima koje emituju telesne celije. Držeći senzor na dlanu, Magnetno kvantna analiza, analizira slabe celijske elektromagnetne talase u celom tielu omogućavajući praktičarima da steknu šire razumevanje zdravstvenog stanja svojih klijenata analizom bio-elektromagnetskog polja.

Kako radi magnetno kvantna analiza ?

Bioelektromagnetizam (ponekad izjednačen s bioelektričnošću) odnosi se na električna, magnetna ili elektromagnetna polja koja proizvode žive celije, tkiva ili organizmi. Primjeri uključuju potencijal celijske membrane i električne struje koje teku u živcima i mišićima kao rezultat akcijskih potencijala.

Sa stepenom tačnosti do 85%, osetljivost magnetno kvantno analiza pruža pogled na potencijalne preteče hronične bolesti otkrivanjem 10 ili više celija u bolesnom stanju. Rano otkrivanje potencijalne bolesti omogućava praktičarima i njihovim klijentima da uspostave strategije za vraćanje tela u uravnoteženo stanje.

Bolest i elektromagnetna energija

Zdravstvena stanja predstavljaju različite duzine ili frekvencije elektromagnetnih talasa koje telo emituje. Te su frekvencije različite u svakom delu tijela i zbog različitih zdravstvenih stanja.

Prema kvantnoj medicini, bolest uzrokuje promene u okretanju i / ili orbiti elektrona. Ova promena u okretanju i / ili orbiti elektrona uzrokuje kaskadu promena prema gore od atoma do malih biomolekula, velikih biomolekula, pojedinačnih celija i konačno organa u telu.

 

Koliko dugo traje magnetno kvantna analiza?

Prva magnetno kvantna analiza je najopsežnija zbog detalnjog tumacenja rezultata i traje od 30 minuta od 1 sata. Naknadne analize otprilike traju su pola tog vremena, zavisno od rezultata .

 

Koje parametre meri magnetno kvantna analiza

28 izveštaja koji pokrivaju sve telesne sisteme.

Uzorak izveštaja nalazi se u nastavku, pokazujući dubinu i detalje informacija koje pruza magnetno kvantna analiza. Napominjemo da su rezultati ispitivanja koje generise magnetno kvantna analiza samo za referencu i da se ne koriste kao dijagnostički zaključak.

Magnetno kvantna analiza primer izvestaja

Categories: