Ultrakontur za brzo mrsavljenje

Mrsavljenje uz inovativne uređaje koji se temelje na najnovijim naucnim saznanjima, zajedno s dugogodišnjim iskustvom i najvišim kvalitetom , trenutno postižemo najbolje rezultate na polju neinvazivnih tretmana za mrsavljenje, celulit i zatezanja i lica. Na učinkovit način skidamo visak kilograma i uklanjamo celulit . Bez premca.
PAKETI ZA MRSAVLJENJE
PAKETI ZA MRSAVLJENJE
062 852 10 10

Švajcarska kompanija AMADIVA zalaže se za kompetentnost i uspeh na polju lepote, mrsavljenja, celulita i oblikovanja tela. Nakon temeljnih istraživanja i na temelju dokazanih kliničkih studija, razvijen je novi aparat ultrakontur Amadiva Lybra , koji kombinuje emitovanje lipolasera i električne stimulacije, ultrazvuka. Cilj ovog tretmana je smrsati i smanjiti masnoće i, pre svega, oblikovati telo sigurno, bezbolno i do sada nikada učinkovitije koristeći najnoviju tehnologiju: LLLT = Low Level Laser Therapy

 

ultrakontur za brzo mrsavljenje 2

Kombinovni učinak ultrazvuka, elektrostimulacije i lipolasera garantuje trenutne i trajne rezultate u tretmanima za mršavljenje, oblikovanje tela i uklanjanje celulita. Struje – električne stimulacije u različitim talsnim oblicima i frekvencijama najučinkovitije su za mrsavljenje i smanjenje obima, za limfnu drenaži i izgradnju mišića. Cilj tretman je ukloniti masno tkivo i izgraditi i zategnuti mišiće.

Laserska terapija  ( LLLT = Low Level Laser Therapy ) maksimalno dovodi do efekta zatezanje u slučaju opuštenosti tkiva, a istovremeno smanjuje naslage masti. Idealni kandidati za ovaj tretman mrsavljenja su osobe slabih mišića, koje imaju lokalizovane masne naslage na stomaku, nogama , zadnjici…, kao i zadržavanje vode.

trtman za mrsavljenje 5

LLLT = Low Level Laser Therapy : U svaku ploču ugrađeno je 6 laserskih izvora LLLT s talasnom duzinom od 655 nm od 28 mW do kontinuirane emisije. Svetlost lasera ima sposobnost prodiranja kroz kožnu barijeru i izazivanja reakcija poput aktiviranja sagorievanja masti s “kaskadnim reakcijama”. Delovanje lasera povećava izmenu ATP – proces pretvaranja triglicerida u masne kiseline i gicerol – koji na taj način mogu biti transportovane i iskoriscene za energiju …

Kroz kombinovanu električnu stimulaciju s njeninim dubokim impulsima odvija se lifting mišića i kože te revitalizacija materija koje aktiviraju metaboličku razmenu i uklanjanje toksina.

Kontrolirana emisija struja različitih oblika i talasnih duzina, sa frekvencijama u rasponu od 33 Hz na 5000 Hz, omogućuje brze i kvalitetne rezultate – definitivno.

Kako smrsati brzo i lako ?

To je moguce zahvaljujući kombinaciji ultrazvuka, neuromuskularne stimulacije i Laserske terapije ( LLLT = Low Level Laser Therapy ).

utrakontur za mrsavljenje7

Učinkovito oblikovanje tela i trajno mrsavljenje

Učinkovito i brzo oblikovanje tela i mrsavljenje kroz tehnički sofisticiranu simbiozu laserske terapije ( LLLT = Low Level Laser Therapy ), ultrazvuka i neuromuskularne stimulacije najnovije generacije uz sveobuhvatan dobar osećaj.

Najefikasiji aparat za održive tretmane za mršavljenje, limfnu drenažu, treninga oblikovanja i uklanjanje celulita. Kombinacija ultrazvuka, elektro-mišićne stimulacije i laserska terapije ( LLLT = Low Level Laser Therapy ) brzo i kvalitetno dovodi svako telo u željeni oblik, a istovremeno garantuje ocuvanje dobrog zdravlja. Metabolizam se dugorocno i održivo ubrzava. Sve u sklopu nežnog tretmana sa senzacionalnim uspehom. Put do nove zategnute figure nikada nije bio lakši i učinkovitiji.

Uz posebne programe, Amadiva Lybra omogućuje licni i individualni izbor optimalnog programa za mrsavljenje , celulit ili zatezanje tela.i 

ultrakontur za mrsavljenje

Laserska terapija za mrsavljenje

LLLT = Low Level Laser Therapy problematične delove tela pretvara u omiljene delove vaseg tela

– Mrsavljenje gubitak masnoće

– Uklanjanje masnoce sa nogu, stomaka, zadnjice…

– Smanjenje obima

– limfna drenaža

– Zatezanje tkiva

– Uklanjanje celulita

Designation: Za Mrsavljenje
Call: 062 852 10 10