Personalni treninzi iskustva

Personalni treninzi  su moja preporuka za sve one koji pocinju da treniraju. Ne trenirajte samostalno, to moze da vam donese vise stete nego koristi svaki dinar koji ste dali za profesionalnog trenera se i tekako isplati. U Sliming studiju pored vrhunskog trenera, profesionalca imate i najbolju spravu za vezbanje tako da je dupli dobitak. Treniranje je pravo uzivanje , a rezultati fantasticni !

Suzana – Personalni treninzi iskustva

 
Imam 60 god i skoro 10god  dolazim u Sliming studio Popovic. Sada izgledam kao da imam 45 , bar mi tako kazu Emoji , pa  neznam da li treba da napisem jos nesto. Ali , posto je obicaj evo ovako:Trazila sam mesto za vezbanje , bio je to mart mesec 2011. Posto sam i tad vec imala prilicno godina odlucila sam se da imam licnog trenera. I tako sam dosla do mog omiljenog studija Popovic. Pocela sam sa treninzima na Power Plate. I odmah se odusevila. Vec posle mesec dana promene na telu su bile vidljive. Takodje nisam imala bolove u ledjima koja su me mnogo mucila. Posle par meseci pocela sam sa treninzima u vakum steperu – sto mi je dalo lepu kozu . Saradnja sa mojim trenerima  je odlicna.
 

Tanja – Power Plate personalni treninzi iskustva

 
Power Plate je za mene otkrice veka. Ovaj trening je nesto najbolje sto moze da vas oslobodi negativne energije, podigne raspolozenje i zategne telo. Prvi trening je bio dosta tezak. Imala sam upalu 2 dana , nikad jacu u zivotu. Ali proslo je . Trener (sve pohvale, pravi profesionalac!) mi je to i rekao. Svaki sledeci trening je bio sve bolji. Vezbam vec tri meseca , lepo sam se zategla, popravila drzanje tela, imam vise snage i pucam od energije. Obozavam Power Plate i najboljeg trenera!
 
PERSONALNI TRENINZI ISKUSTVA
 
 

Violeta – personalni treninzi  iskustva

 
Nikad nisam imala problema sa kilazom , ali sam postala mlitava u poslednje vreme pa resih da potrazim neki treniung koji daje brzi rezultat. Tako sam dosla do Sliming Studija Popovic .Trening za 30 minuta. Da moguce je . I to je najjaci trening koji sam imala dosad. Moje telo se potpuno preoblikovalo. Trening brzo prodje , pa jedva cekam sledeci. Kombinujemo 3 treninga u toku nedelje. Ponedeljak , sreda i petak . Svaki dan radim drugacije i nikad mi nije dosadno. Neznam da li ima veze sa Power Plateom , ali regulisao mi se ciklus. A studio je posebna prica, toplo mesto bas kao kod kuce. Srdacni i uvek dobro raspolozeni Popovici ulepsaju i najmracniji dan Emoji

Designation: Personalni trener