Uklanjanje celulita iskustva

Vacu Step- najbolje za celulit . Iskreno bila sam sumljicava, da ce voznja od 30 min u kapsuli dati ovakav rezultat. Ali, ovo je i vise od mog ocekivanja. U prvoj nedelji vec sam videla prve promene. Koza je lepsa, prokrvljenija , a celulit manje vidljiv. Nakon 4 nedelje celulit je skroz nestao . Hvala Sliming studio za najbolje tretmane i treninge na svetu.

 

 

Goca- uklanjanje celulita iskustva

 
Moj problem celi zivot je celulit. Uvek ga imam mnogo ili previse. Isla sam na milion rucnih i masaza oklagijom, ali mislim da sam postala imuna na to. Na predlog koleginice pozvala sam studio Popovic, i dogovorila sastanak. Njihov predlog je bio da odradim analizu , na sta sam pristala. Moj metabolizam je bio 10 puta sporiji od uobicajenog i imala sam jos neke problema sa masnocama. 

Odlucili smo da napravimo plan ishrane po mojim potrebama i predlozili su mi Vacu step. Da dolazim svaki dan ( 5puta nedeljno) mesec dana , pa da vidimo dalje. Mislila sam da ce to da me kosta mnogo, ali ispalo je 14.000din, sa mesecnim kontrolama. Od samog pocetka sam verovala da cu uspeti , ulivali su mi poverenje. Za dva meseca nemam nijedan izostanak. Metabolizam i ostali parametri su se popravili , sto se odrazilo i na moj izgled. Sad zaista imam vrlo malo celulita. Da se ne lazemo nije mi bilo lako , narocito hrana- ali uspela sam . Hvala za svu podrsku !
 
uklanjanje celulita iskustva
 

Goga – uklanjanje celulita iskustva

 
Pre 5 godina otkrila sam Sliming studio Popovic i magicni Vacu Step. Da budem iskrena , mene celulit interesuje samo leti. Zimi ne volim ni da vezbam , ni da idem na neke tretmane. Ne hranim se zdravo. Ali imam tu srecu da mesec dana vezbanja u Vacu stepu unisti moj celulit. Do kad ce biti tako neznam , ali za sad sam prezadovoljna. 

U prvoj nedelji sav celulit mi izadje na povrsinu. I kao sto su mi rekli u studiju, kad mi se ucini da je najgore , on pocne da se smanjuje. Tad pijem dosta vode , i ne jedem pekaru. To je moj tajni recept za celulit.

Designation: Za celulit